Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (FILM från Pushpress)

Vägen till CrossFit SM 2012 (FILM från Pushpress)

Försök på 85kg, 3 FAIL

På sistone så har jag inte lyckats klämma till med några direkta ökningar i gymmet, men jag har inte heller tappat något i styrka. Så det skulle jag ändå säga är godkänt! Dock har det som vanligt blivit mycket träning, och tyvärr måste jag medge att mina leder har fått ta lite stryk på sistone. Kraschad till armbågen lite lätt när jag körde pushpress senast. Men förhoppningsvis så är detta bara en lätt överbelastningsskada.

Testade på att få upp 85kg i pressen senast. Men failade tyvärr 3 ggr. Det har brukat se ut så att jag fått försöka 1-2 ggr innan jag får upp vikten. Men nu fanns det tyvärr inte. Dock lyckades jag klämma till med 5 reps på 70kg och 10 reps på 60kg. Filmen är från när jag kör på 60kg. Dock lyckades jag inte låsa ut helt på två av repsen så 8 godkända var det i alla fall.

Men annars går vikten upp lite smått på vågen, och jag känner mig lite piggare än för några veckor sedan. Så jag tror att det kommer hända grejor nu de närmaste veckorna!

  • Magnesium

    Ursäkta vilken del är detta? Bra jobbat

  • http://www.4-klovern.se ola

    Det kommer MERA !