Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (Frisk) Del 23 (FILM)

Vägen till CrossFit SM 2012 (Frisk) Del 23 (FILM)

När ni fick ta del av mitt senaste inlägg så hade jag som sagt gått och blivit sjuk. En släng av den klassiska vinterinfluensan som brukar komma varje år. Dock så var jag bara sängliggandes en dag,  och därefter så har jag enbart varit snorig och tjock i bihålorna. Så från och med i Torsdags förra veckan så har jag varit igång med träningen igen. Dock i en lugn tappning.

Felet man ofta gör när man börjar om att träna efter sjukdom är att man går på för fullt igen. Kroppen har inte riktigt hunnit återhämta sig, och efter någon vecka så är man tillbaka igen i samma spår. Så mitt tips, även fast ni tror att ni är helt återhämtade, ta 1 vecka till extra försiktigt innan ni börjar köra på för FULLT igen.

Jag lovade att jag skulle bjussa på en film från min nya PB i Frivändning, samt Frivändning & stöt för några veckor sedan. 100kg respektive 85kg. Det jag märker när jag ser på detta är att det sitter mer i huvudet än vad man tror. Ha en trevlig dag!

 • Amatör

  Grymt !!!!! Keep up the good work !!!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Tack! I will!

 • http://www.4-klovern.se mattias

  Får du till tagget och dina frivändnings-spöken har du 10 kg till hur lätt som helst:)

  Hur som helst så är du ett FREAK!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Kommer att bli bra detta Tomme. Men som sagt så saknad det några kg kvalitativ massa för att leka med dom stora grabbarna! CrossFit SM 2013 blir en rikigt intressant historia när Xet Jonsson också kommer att satsa. Tror att du tar 2012 som ett “vara med år” för att sedan blomma ut 2013, med Xet som wingman.

  // Rätt så säker på att jag har rätt