Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (Strul med träningen) Del 27

Vägen till CrossFit SM 2012 (Strul med träningen) Del 27

Från sommaren 2011

Tiden går framåt & framåt hela tiden. Nyss kändes det som att man lämnade sommaren för att vandra in i en lång och kall vinter. Vintern gick förvånansvärt snabbt detta år och på någon månad så har vi sommar igen. Att få känna solen värma upp ens kropp är nog det bästa som finns. Så det är väl lika bra att säga att man längtar till sommaren

…Något som också blir härligt med sommaren är semestern.

Min satsning mot CrossFit har blivit lite lidande de senaste månaderna då jag inte riktigt har kunnat tränat på EXAKT som jag vill. I mitt arbete krävs det att jag ska kunna prestera till 100% på mina grupp-pass, PT-timmar m.m. Därav finns inte alltid tiden till min egna träning. Jag försöker så gott jag går, men det hela blir inte optimalt, det tar längre tid än vad det borde. Men snart väntas semester och fokus på sig själv…

…Senaste veckan har jag haft en låsning i nacken,

vilket har inneburit att jag har fått tänka om i träningen. Jag har i princip enbart kört mina grupp-pass denna vecka, samt varit ute på någon kortare löptur. Dock så är det sjuka att jag vid varje gång jag tränar TUNGT, så lyckas jag öka vikterna på stången. Jag får leta väldigt djupt inom mig, men oftast så finns det mer inom sig om man bara tror på sig själv. Just den egenskapen att tro på sig själv, det är nog det viktigaste ni kan ha, vare sig det handlar om träning, arbete, relationer m.m.

De två senaste veckorna har jag lyckats åstadkomma riktigt bra resultat med träningen, trots att den inte har blivit så optimal som jag velat:

3 x 120kg Benböj
16 x 100kg Benböj
3 x 80kg Pushpress/jerk

Hoppas ni har en grymt trevlig helg!