Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (Update med resultat, samt utfall med 90kg) (FILM) del.17

Vägen till CrossFit SM 2012 (Update med resultat, samt utfall med 90kg) (FILM) del.17

Tänkte ge er en liten uppdate med vad jag åstadkommit än så länge. Ni som läser bloggen frenetiskt vet att jag är inne i en tung period med tyngre lyft just nu. Har ju även haft några veckors frånvaro nu med lite sporadiskt tränande då jag har haft oerhört mycket att göra. Men detta har nog bara gjort gott för mig. När jag körde TUNGT i Söndags igen så gick det riktigt bra.

Jag har lyckats ta ett mål till. Detta är Frivädningen. 95kg har jag lyckats dra upp där. Detta kändes relativt lätt, så jag tror till och med att 100kg är inom räckhåll där. Nu är det bara Marklyften & Böjen som saknas. Marklyft har jag lyckats göra en 2:a på 160kg från backen. Så 170kg borde vara lätt där. Så här ser det ut i alla fall.

DELMÅL till 1:a Jan 2012

– Marklyft (från backen) Nu 160kg – Mål 180kg (2:a. 170 är inom räckhåll. 180kg kan gå att dra upp med risig teknik.)
– Benböj Nu 125kg – Mål 130kg (Testade 130kg två ggr för 4 veckor sedan. Nästan! Bara jag börjar hitta kraften så ska detta gå.)
– Pushpress Nu 85kg – Mål 80kg (Check)
– Frivädning Nu 95kg – Mål 95kg (Check)

Nu som vill se lite träning. Bidrar med en film från när jag kör Utfall på 90kg á 4 reps per ben.

Ha en trevlig kväll!

 

 • http://www.4-klovern.se ola

  Stabilt rakt igenom TTTT !
  Putsade till inlägget litegrann, du hade glömt skriva in DEL 17
  Viktiga saker så att inte läsarna tror att du skolkat dig igenom ett par delar! haha…

 • Amatör

  såg lätt ut !!!!

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Haha! Det är sant ola. Tack!