Diskutera inlägget: vägen till CrossFit SM 2012 (uppdate med träningen hitills) Del 10

vägen till CrossFit SM 2012 (uppdate med träningen hitills) Del 10

Ja, träningen har gått både bra och dåligt! Jag har känt mig ganska sliten de senaste veckorna. Men de senaste 2 veckorna känns det som att jag har börjat komma tillbaka igen. Det verkar även som att vikten stiger just nu. Ligger för tillfället på morgonvikt 71-72kg. Vilket är Ca: 5kg tyngre än när jag var som lägst. För tillfället så har jag inget direkt mål med vikten. Utan mitt mål är att bli så stark som möjligt under denna period. Jag har ju haft 4 delmål fram till 1:a Jan 2012. Så här ser det ut för tillfället.

Delmål

– Marklyft (från backen) Nu 150kg – Mål 180kg (Har inte testat max ännu. Lyckats 3*3 på 150kg)
– Benböj Nu 125kg – Mål 130kg (Kännt mig väldigt stel och kraftlös i botten på sistone. Men börjar ta mig framåt igen)
– Pushpress Nu 85kg – Mål 80kg (Check)
– Frivädning Nu 80kg – Mål 95kg (Har inte kört så mycket frivädningar, kommer börja köra mer nu och plocka bort Pushpress)

Så, nu framöver så kommer fokus ligga på Marklyft & Frivändning. Kommer bli riktigt skoj, och tagget finns där. Ha en trevlig dag!