Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM 2012 (Vilovecka) Del 16

Vägen till CrossFit SM 2012 (Vilovecka) Del 16

Veckan som har gått har som sagt varit väldigt intensiv med plugg & jobb. Mitt huvud har gått på högvarv. Och jag har tyvärr varit tvungen att prioritera bort träningen. Så det fick bli en så kallad “vilovecka“. Med det så menas det att jag vilar från min vanliga träning. Det som utfördes i träningsväg under min vilovecka var:

– 15 minuters löpning

– 15 minuter styrketräning

– 15 minuter teknik träning med Kettlebells.

Så som ni ser så var det inte mycket till träning. Dock vill man ju gärna få en kompensation när man drar ner på träningen lite och när man väl börjar om igen så vill man att det ska gå bättre. Lite tveksam om det kommer göra det, då jag har haft för mycket att göra för att kunna tillgodogöra denna vilovecka. Plus att jag har ätit på tok för dåligt och oregelbundet. Tur bara att en vecka slarv inte gör så mycket. Jag har börjat återgå till träningen lite smått nu, för att vara helt tillbaka med träningen nästa vecka.

Annars önskar jag er en fantastisk kväll!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Att jämföra denna bild med din back double biceps på scenen är som att jämföra PRO:n mot WOF:en !