Diskutera inlägget: Vägen till CrossFit SM (SJUK) Del 22

Vägen till CrossFit SM (SJUK) Del 22

Så som titeln lyder så har jag gått och blivit sjuk. Jag har känt mig hängig hela veckan, men det hela har inte velat bryta ut föränn i Lördags. Förhoppningsvis så går detta över inom några dagar, så jag kan fortsätta min träning. Det sjuka är att denna vecka har varit en av de bättre veckorna på länge träningsmässigt. Ett antal PB:s har jag lyckats åstadkomma:

100kg i Frivädning
85kg i Frivändning & stöt
– 2 reps på 95 kg Frontböj (DJUPT)

100kg i Frivädningen var en milstolpe som att ta 100kg i bänken. Detta finns på film, och kommer dela med mig av detta så småningom, när jag analyserar filmen så ser jag vissa brister i teknik samt att det finns mer att hämta. Jag ser 110kg som en stor möjlighet innan sommaren är kommen om jag fortsätter utvecklas i denna takt.

Hur som helst, jag bjuder på lite film från förra söndagens Rygg pass där jag körde lite CrossFit inspirerat. Marklyft på 140kg 3reps x 5 set med 30 sekunders vila utan bälte. Samt max antal kippade Chins efter ett antal viktade, strikta chins där jag hängde på 25kg. Så mina underarmar var rätt körda. Ha en bra kväll!

  • http://www.4-klovern.se ola

    Älskar filmer i svartvitt =)

    Vad gäller dina pers, så kan man ofta träna på rätt så bra i gymmet vid sjukdom (inom rimliga gräner) bara man håller nere repsen & vilar lite extra!

    110 kg fixar du lätt TTTT !

  • amatör

    Krya på dig !!!!!