Diskutera inlägget: Värdet av att bryta mönstret i vardagen !

Värdet av att bryta mönstret i vardagen !

AM 4

I mitt liv tar träning/kost/livsstil upp en VÄLDIGT stor % av min tid. Att driva 2 st AB med inriktning inom det området, hjälpa massvis med människor samt dessutom försöka att bedriva en egen träning på en “skapligt hög nivå” skapar automatiskt en vänskapskrets med många som delar detta intresse.

Jag älskar självklart detta så som andra älskar att fiska, mecka med bilen eller jakta älg, osv. och jag skulle ALDRIG lägga så mycket tid och energi på något om jag inte kände att det gav mig minst lika mycket tillbaka.

MEN ibland så kan det vara viktigt att stanna upp i vardagslunken och göra något annan med “helt andra” människor.

JUST DET var vad jag gjorde i helgen. En klassisk resa till fjällen med ett kompisgäng från min hemby. Dessa personer är inga jag umgås med regelbundet just nu i mitt liv (frånsett någon) MEN oj så kul vi hade (som vanligt) – Ytterst lite snack om träning/set/reps/etc. utan fokus på annat och ett ypperligt sätt för min egen del att samla lite energi samt få chans tänka på något annat.

Summerat: Även om du har ett intresse som du lever för till 110%, var inte rädda att ibland bryta mönstret och göra något helt annorlunda. Detta är något jag lärt mig med åren, jag får en bra distans till “min vanliga vardag” och jag får chansen att ladda batterierna på ett ypperligt och roligt sätt :)

/ Ola