Diskutera inlägget: Variera din träning. Orka vara dig själv.

Variera din träning. Orka vara dig själv.

 

bild(51)
Jag tror jag har belyst detta ämne flertalet gånger. Men jag gör detta för att jag tycker det är så otroligt viktigt. Allt för många är alldeles för trångsynta gällande träning.

I vardagen använder vi oss av hela kroppens egenskaper. Vi behöver en allsidighet & funktionell kropp för att klara av vardagens bestyr på bästa möjliga sätt.

Jag tycker ni ska: styrketräna lätt & tungt, konditionsträna lugnt & hårt. Träna smidighet, samt rörlighet. Spänst & explosivitet. Gymnastiskt  & funktionellt.

Har ni dessa grundstenar med er i ert tänk, så lovar jag att träningen kommer ge er mer än ni någonsin kunnat tänka er. Känslan att kunna använda sin kropp till max i vardagen är det mest fantastiska som finns. Att orka leka med sina barn, att orka vara ute i naturen utan att det blir en nära döden upplevelse, att orka med alla dagliga måsten. Men framförallt, att orka vara dig själv. 

  • Mats

    Helt rätt tänk, skulle inte ha kunnat sagt det bättre själv. ;) :)