Diskutera inlägget: Vår,regn och förmodligen sista ordentliga intervallpasset på några veckor

Vår,regn och förmodligen sista ordentliga intervallpasset på några veckor

Körde idag mitt sista ordentliga intervallpass innan stundande SM 5-milen i Bruksvallarna på lördag. I spöregn men med riktigt fina spår och relativt lätt före. Blev ex antal vändor uppför slalombackarna för att få ihop minuterna som var planerat. Medans mina kära vänner här på bloggen testar olika remmar, krokar, bälten osv osv i gymmet så passade även jag på att jämföra lite nya skidor och olika vallningar som min far (creds!) fixat. Nytt för iår om man pratar skidspråk är Salomon:s nya skejtbindning med en platta som höjer upp framfoten med ca 1cm, har nu kommit i underfund med att min fot inte fixar detta så monterade bort denna och helt plötsligt blev skidorna helt annorlunda med en klockren känsla !