Diskutera inlägget: Vart ska jag börja, jag vill bli VÄLTRÄNAD!

Vart ska jag börja, jag vill bli VÄLTRÄNAD!

Genom att jobba som Personlig Tränare och kostrådgivare så möter jag ofta personer som vill gå ner i vikt,  få en sundare livsstil och se vältränad ut. För många går detta jättebra, men varför går det inte bra för alla?

När man arbetar med människor så gäller det att se varje människa som en ny individ. Ingen är den andra lik. Det som gick kanon med den ena, kanske inte alls går med den andra. Men det man måste börja att titta på, är vilken psykisk nivå man ligger på. Är personen medveten som sina problem, medveten om vilken tid detta tar, medveten om uppoffring, men framför allt så handlar det om personen är medveten om hur mycket man VILL utföra denna förändring.

Om ni inte VILL…

…göra en förändring så kommer det tyvärr inte gå oavsett hur mycket du läser på om LCHF, CrossFit eller allmän träning. Ni kommer förmodligen hålla i och träna någon gång, äta bra någon gång, MEN det kommer aldrig lyckas och det kommer aldrig bli en hållbar och sund livsstil så länge ni inte VILL göra denna förändring. Så, det är här jag vill att ni ska börja. När ni har gått in i er själv och vet att ni VILL göra detta. så kommer alla att kunna lyckas med en förändring. Det lovar jag er.

Hur ska man komma till denna insikt?

Jo sätt er ner och fundera, vad behöver just jag för att kunna lyckas? Har jag stödet, hemifrån, från jobbet, från vänner? Vad krävs av mig för att jag ska kunna göra denna förändring? Hur mycket kommer detta påverka mitt liv? Hälsoaspekter? Jag blir andfådd när jag går i trappan? När jag leker med mina barn? osvosv. SKRIV ner allt ni bara kommer på.

Och när ni vet att detta klarar jag av, detta vill jag göra. Det är då jag kommer in i bilden som Personlig Tränare. Då kan jag ge dig alla verktygen som behövs för att utföra din förändring. Och då kommer jag finnas med som ett bollplank och stöttepelare. Så, fundera. Vad behöver just DU för att du ska kunna göra denna förändring. Det är där ni ska börja, då kommer det bli en hållbar livsstil!

Lycka till!

 

 • http://www.4-klovern.se ola

  Riktigt bra inlägg TTTTT !

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Tack du!

 • JO

  Är det 5 T nu? Vad står det senaste T:et för? :)))

 • JO

  Bra inlägg i vanlig ordning!

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ JO
  Rätt ska va rätt ska vara 4 T (TTTT: Total-Tömde-Tammer-Tomme)