Diskutera inlägget: Vattenpokalen 2013 – Lets FLEX !!

Vattenpokalen 2013 – Lets FLEX !!

En liten rolig intern grej som vi brukar köra med 4K är en battle mellan Xet Jonsson & TTTT Åström. Ett par olika pokaler har grabbarna krigat om (mot varandra) genom åren.

99% som följer oss på 4K förstår nog ironin i detta inlägg. För resterande 1% kan jag meddela att vi bara försöker att ha roligt !

OBS Läsare! – Syna min IRONI nu. Nästan all text är bara swammel !

Summering: Xet Jonsson visar under denna vattenpokal upp ett TOT. paket som jag aldrig hittills beskådat. Jag får nästan gnugga ögonen 3 ggr om när jag IRL på nära håll får beskåda hur Xet fullkomligen maler sönder TTTT i nästan varje pose`.

Med tanke på TTTTs genetik och förutsättningar blir jag nästintill gråtfärdig av att se hur killen slarvat bort sin byggartalang genom div. felbeslut under den senate tiden.

Att Xet Jonsson besitter en skaplig ram tycker jag märks klart och tydligt framifrån, tyvärr så släpar pecsen fortfarande en del men i det stora hela så har Xet förbättrat nästan alla muskelgrupper sedan den senaste pokalen. Den vaskulära delen spelar självklart in men jag tycker mig se en aning djupare tonus i musklerna.

Resultat: Xet Jonsson vinner denna pokal i överlägsen stil. Att TTTT matchar upp Xet trots att han knappt tränat på 6 månader skvallrar starkt om vilken brutal potential denna Mini-Matador besitter. MEN tyvärr så räcker det inte till vid denna pokal.

Föregående POKALER – LÄNK

 • Simon

  Haha alltså, så jävla bra! :D

  • olaenberg

   Kul att du gillar humorn Simon ! =)

 • Robban

  Känns som ytterligare en tävling som kommer att öka explosionsartat i status och popularitet. Tror att många kommer att skippa Tammer nästa år för att fokusera på Vattenpokalen istället!

  • olaenberg

   Jadu Robban vi får väll se. Med tanke på formen som Xet visade upp så är jag rädd att folk kan avskräckas haha =)

 • Kent D

  Jag gillar att stekiga solbrillor verkar vara en viktig del för att vinna denna pokal ! Jag menar, då har man ju själv en chans ;)

  • olaenberg

   Känns ju ganska så givet ang. vinnare av solbrillor. Jag tror inte ens att jag behöver skriva ner segraren i text.

   Nästa år så FLEXAR du med i röntgenplåt form Kent !! =)