Diskutera inlägget: Veckan Läsare!

Veckan Läsare!

Kommer härmed att varje Fredag posta ett litet inlägg om veckans läsare på 4Klövern! Kommer att bli kortare, samt längre repotage, beroende på vilket (swoååolar humör jag är på)
Såå Heads Up du där ute i vimmlet älskare, samt hatare av 4Klövern kanske det blir just DU som jag skriver om!


Mats Andersson Vitå grabben som valde “Pling plong taxi” jakt och vildmarksliv istället för Sverige cupen i skidåkning!
Mats är verksam inom 4klövern som en stabil ambassadör för klövern inom Gällivare området. Mats har sedan några veckor tillbaka valt att prova vingarna på annan ort, Nämligen Tromsö. Ett 3månaders vikariat är vad som gäller. Enligt rykte så trivs Andersson med livet i den studentbetonade staden. Pubbarna ligger tät, likt gruvsprängningarna nattetid i “Sarajevo”

Mats är killen med stort hjärta, och en god själ. Mats besitter stora kunskaper ang. Kaffe pimpling, och har valt att specialisera sig på dagen efter stugfest-städning under sina senaste besök i Piteå! Tack för att du är den du är Mats, du är guld värd för oss (framförallt Davan).

 • Stor Helosantub med sikte på sprinten

  >Mats vad är dina styrkestats? knäböj, och mark tänk att få älska i Sareks nationalpark! Hoppas du en snygg tjej kan få, dina fötter är då fan inte små =)

 • Hank

  >Jää jäää jääääää! Ska ni med på krogen och steka lite lammkött ? =)

 • Matte "extreme" Jonsson

  >stor helosantub du ligger inne med riktigt grymma rimm. finns det nån möjlighet att hyra in dina färdigheter när vi i klkövern ska göra en raplåt! hur som hellst du verkar vara en skön snubbe

 • Mats

  >Tack för dem fina orden! Jag kommer fortsätta städa upp efter alla fester så länge som jag får förmånen och privilegiet att medverka i dem!

  Tack!

 • patient nr 5

  >muppar!

 • Sommarklänning utan trosor under…

  >Du är alltid ett högt nummer i min telefonbok!
  Ring mig när du vill Mats!