Diskutera inlägget: Veckans 1000meters intervaller !

Veckans 1000meters intervaller !

Ni läsare som följer bloggen kontinuerligt vet att jag under senaste veckorna haft strul med luftrören. Detta har tyvärr inte blivit nämnvärt bättre under senaste veckan, MEN igår känndes det aningen bättre, så jag stack upp till LF för att se ifall formen tot. förtvinnat…

Intervall .1 3.50 (Ville känna mig för och se hur lungor och hjärta svarade)
Intervall .2 3.30 (Prövade att kötta lite hårdare, trots torrhosta & viss smärta i strupen)
Intervall .3 3.10 (Tanken var att köra på ungefär samma tid som intervall nr.2 men kroppen känndes riktigt pigg och 3.10 kändes ganska så “walk in the park” motför vad detta tempo brukar kännas)

Summan av kardemumman blev som så att jag kände mig förvånansvärt pigg, samtidigt som luftrören & torrhostan besvärade mig. Anledningen till att det gick så pass lätt trots mina krämper tror jag har att göra med att jag vilat kroppen från löpning de senaste 10 dagarna. Detta kan ha medfört en liten “formtopp”.

Nu hoppas jag att det ska släppa i rören så att vi får genomföra det klassiska Coopertestet inom en snar framtid!

Kör hårt alla där ute !