Diskutera inlägget: Veckans läsare Christoffer Lagerskog !

Veckans läsare Christoffer Lagerskog !

Christoffer Lagerskog är veckans läsare på 4klövern.

Skulle det finnas ett barnprogram med ett pressmonster skulle den karaktären deffenitivt ha vart Christoffer “bänkpress” Lagerskog. Vi är många forumberoende träningskillar som ständigt facineras av detta freak & hans ständiga framsteg i gymmet.
Chrille87 som han också kallas är i grund & botten en helt vanlig kille som älskar att träna, hemmaboendes i Älvsbyn med sambon Jenny, sonen William & 2st hundar, jobb på Älvsbyhus & handlingskort på ICA, samt tydligen klippkort på Älvåkragrillen!
Kärleken till gymmet hittade Chrille under årskurs 9, ett intresse som senare blev riktigt seriöst from 2007. Med ett förflutet som fotbolls & hockeyspelare samt ett kortare gästspel på friidrottsarenorna bestämde sig Chrille för att det var i gymmet som han ville lägga sin tid & energi.
När man ” kikar i backspegeln” så kan man ganska så lätt konstatera att det var ett mycket bra beslut.
I dagsläget är Chrille i full kuggning mot sin satsning på tammerpokalen 2012 där han siktar på att väga in på 81 kvalitativa kg. Hur Chrilles satsning utvecklas kommer ni läsare att få ta del av här på bloggen, då vi med jämna mellanrum kommer att uppdatera lite status & formcheckar!

Vi på 4klövern önskar Chrille all lycka på tammeräventyret & med familjelivet.

  • Kim B

    Är det nånting man saknat när man lämnade Älvsbyn så är det superskrov från Älvåkragrillen helt makalöst gott.

  • Steken

    Brukar följa din journal på kolozzeum, måste säga att du är grym!

  • Chrille

    Tack Steken, roligt att du tycker det!