Diskutera inlägget: Veckans läsare Jim Johansson !

Veckans läsare Jim Johansson !

Jim Johansson är veckans läsare på 4Klövern

Mångsysslaren Jim Johansson älskar att vara aktiv i vardagen. Jim har lika många hobbys som Gurra Andersson har timmar på Piteå GK. Styrketräning, skoterkörning, snowboardåkning, Gäddfiske, högatlare & ljud etc. Ja listan kan göras oändligt lång.
Jim är likt några av oss i 4klövern en väldigt seriöst tränande person, som också är inne i en tuff dietperiod  just nu (med undantag för denna vecka då han nämligen är på Cypern med sin kära sambo Sofia Wiklund).

Frågan som vi i 4Klövern ställler oss ang Jim är: Kan Jim hålla sig från cheatmeals och bli hård som granit i sommar? Som den klart starkaste +Menyn inom 4Klövern hade det vart kul att se han hårdast också!

Vi på 4Klövern önskar Jim all lycka med träning & kärlek

 • Amerikanen

  >Äger ens killen en skoter?

 • RB

  >Jepp en Lynx med flames ;D

 • Jim

  >Jadu amerikanen, öppnade faktiskt ett brev idag där det står att skotern har nu förklarats som död så näe just nu har jag ingen skoter :( Ola: Ja ibland är nog det lite väl många intressen men man ska njuta av livet! Cheatmeals är det än så länge inga problem med på både gott och ont! Hård som granit överlåter jag nog till nån annan i klövern, men någon kontur kanske jag kan bjuda på ;)

 • Ola Enberg

  >I sommar räcker det inte med konturer Jimpan! Sommarens tema är sönderdietad solarietan:ad fysik med 3 kg förlorad massa! =)

 • Jim

  >Nä inte det! Satsar nog mer på en allround-fysik som klarar allt från gårds-tomte till långa hårda gädd-pass i båten :D