Diskutera inlägget: Veckans läsare Johan Forsberg !

Veckans läsare Johan Forsberg !

 

Johan “foppa” Forsberg är veckans läsare på 4klövern.

Inom lagidrottens ådra finns det alltid profiler som fyller en typ av roll på ett eller annat sätt. Vissa lägger sköna flippass, medans andra tuggar skit i omklädningsrummet & berättar om det nya ragget, men det finns även pitbull terriers som dagligen ger 110% & inte viker en millimeter i sin tro att dagligen ge allt för laget genom att använda jag:et. Jag vill hävda att Johan Forsberg är “handen i handsken” för denna typ av karaktär.

Under mina 28 år har jag aldrig träffat på en människa med sådan stor talang (frånsett några elitskidåkare) för aerob träning (kondition). Denna kille har ett testvärde på 74-78 !!! & enligt rykten så finns det ingen elitspelare i Sverige eller NHL som kan mäkta med dessa siffror!

Johan är som person väldigt lugn & trevlig & erhåller just nu ett stort intresse för att lyssna på beach house, läsa Torgny Lindgren, samt cykla kolfiber. Ett dagligen diareeaktigt twittrande (länk) hör också till foppas vardag, samt givetvis hans jobb som hockeyspelare i  Skellefteå AIK och som frilandsskribent.

Vi på 4klövern önskar Johan all lycka i stundande semifinalspel, samt med sitt ambivalenta twittrande & i jakten på att någongång få göra Stefan Thomson speechless!

Vid intresse av att läsa fler veckans läsare: länk

 • http://www.monarkexercise.se/ John Lind

  “När du har slutat slösa bort din talang på hockey är du välkommen ner på ÖAK.” – David Holmberg

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ John Lind
  Om jag inte minns helt fel så fällde väll han samma kommentar till J:et efter ett tungt set böj ! =)

 • tibban

  Bra val av läsare! En av två personer som ligger bakom min ansökan till projektet. Jag tackar ödmjukast för det!