Diskutera inlägget: Veckans läsare Magnus "manglarn" Engström !

Veckans läsare Magnus "manglarn" Engström !

Har legat med bultande huvudvärk i 2 dagar, därför denna sent inkommna postning av veckans läsare! Håll till godo…

Magnus “manglaren” Engström är veckans läsare på 4Klövern.
Manglarn har sedan några veckor tillbaka såsat på i ett skrämmande lågt tempo, problem med förkylningar, pencelinkurer etc. har stört Manglarns satsning den senaste tiden.
Gnista till skidåkningen har fått sig en rejäl törn meddelar Mange via sin agent.

I den värld vi lever i får män räkna med att trycket från mina sponsorer, och mig själv blir högre & högre för varje ses. som går. I år har jag verkligen känt av en press som aldrig förr erkänner Manglarn.

Stora delar av Sverige eliten var samlade i Sundsvall i början av Feb. för att göra upp i Delar av årets SM, Tyvärr så fick Mange stå vid sidan med lovikavantar, varm choklad, samt några leverpastej smörgåsar toppade med saltgurka =( Inte direkt det scenario som Mange tänkt sig när han tränat hundratals timmar sommar & vinter med SM som ett stort mål!

Vi på 4Klövern har bjudit in Manglarn till Piteå för en rehab-vecka, detta tror vi kommer göra susen i musen för Manges gnista och hunger till skidåkningen. Ett gott skratt förlänger livet & skidkarriären var det någon som en gång sa! tror att det kan ligga mycket i det uttrycket!

Välkommen upp Manglarn, du ryms i vår vardag och våra lägenheter!

  • BlondinMattias

    >Ryktas om att Mange kommer till Piteå nästa vecka! Någon sanning i det?

  • Anonymous

    >Vi var inne och kikade på hans faceb. sida.Hoppas han kommer upp, det behövs lite fler snygga killar här uppe, ni är ju alla upptagna:)

    Ni kan väll skriva om ni ska ut på krogen så vi har lite koll:P

    /Lule-Pitebrudar