Diskutera inlägget: Veckans läsare Martina Johansson !

Veckans läsare Martina Johansson !

Martina Johansson är veckans läsare på 4klövern.

Som tioåring flyttade Martina från Gällivare till kusten och Piteå. Martina som kort och gott kan beskrivas som ”social”, hade inga problem att finna sig till rätta i sin nya hemstad. Mycket av ungdomsåren spenderades i skidbacken tillsammans med klubbkamraterna i Piteå Alpina. På somrarna var det fotboll för hela slanten som gällde, givetvis i Piteå if:s färger.

Martina gillar att se sig om i världen. Efter gymnasiet reste hon ett varv eller två runt jorden för att så småningom landa i Oslo, där hon bodde under flera år. Numera är hemmadressen Göteborg där hon lär sig allt om säkerhet på ”Riskhanteringsakademin”. Den uppmärksamme har dock lagt märket till att Martina synts flitigt i Piteås vimmel sista månaderna, vilket beror på att hon för tillfället gör praktik på hemmaplan.

Numera är både skidorna och fotbollsskorna lagda på hyllan, men Martina ligger inte på latsidan för det. Ryktet säger att Martina trivs som fisken i vattnet på nya Step In 24, allra säkrast att träffa på henne är i någon av gruppträningssalarna!

Vi på 4klövern önskar Martina lycka till med träningen och den stundande examen!

  • http://Hamer.blogg.se Hanna E

    SÅ trevligt när vackra damer förgyller bloggen!:)