Diskutera inlägget: Veckans läsare Mikael “käse” Enberg !

Veckans läsare Mikael “käse” Enberg !

Mikael “käse” Enberg är veckans läsare på 4klövern

Detta är den 60:e veckans läsare jag skriver (oj vad tiden går). Den person jag idag presenterar är nog den av alla 60 hittils utvalda veckans läsare som kräver den kortaste presentationen, mannen i fråga är ingen mindre än legenden myten & oraklet Mikael “käse” Enberg.

Första gången jag träffade Käse var på gammla hederliga kvarnvallen. Jag och några andra kompisar från Infjärden stod & kikade på a-lagets träning då käse gled upp, han visste vem jag var, jag visste inte vem han var, lite av en typisk käse grej! Jag var typ 12 år då & gick på hockeyskola, jag tyckte käse var sjukt rolig & väldigt underhållande (en riktig gubben i lådan), samma känsla har jag fortfaranade idag vid 28 års ålder.

Käses stora intresse & kunskap för att memorera hockeyspelare & div. materiella ting har facinerat många, vilket tom. ledde så långt att han blivit interjuvad & “förhörd” på tröjnummer & spelarnamn i radiosporten.

Modo-fantasten Käses stora intressen i vardagen är korpen-innebandy där han verkar som en fruktad & ökänd spelare. Loppmarknader där han tillsammans med kompisen Annica kränger prylar & träffar folk, samt givetvis den så klassiska hockeytippningen av elitserien som årligen arrangeras av Käse, Annica & Patte Jonsson.

Vi på 4klövern önskar Käse all lycka med loppisar, hockeytippningar samt korpen-innebandyliret

För läsning av fler veckans läsare klickar ni på Veckans läsare

 • tibban

  Utan tvekan höjdpunkten bland alla “veckans läsare”!

  Käse har en imponerande koll. Givetvis visste han vem jag var, innan det omvända var sant.
  Fast Käse är nog mer en legendar, än legend =) (Språkpolisen)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ tibban
  Haha! dåligt ordval av mig (erkänner)

  Ikväll smäller det Käse! hoppas du gillar texten. 21/4 kommer att gå till historien som en ruskigt rolig kväll!
  (käse julaftonsfest)

 • nybba

  en av vår tids största profiler.

 • Piraten

  Kan bara hålla med alla föregående talare och skandera som Pettson: KÄSE KÄSE KÄSE….. :-)

 • Jörgen

  Haha helt klart en legendarisk människa :)

  Jag å en polare brukade skrika “Du är svagare än Micke Enberg!” till varann när vi skulle maxa för att bli lite aggressivare å mer fokuserade. Vet inte varför vi började med det egentligen, bara en kul grej jag kommer ihåg hähä :)