Diskutera inlägget: Veckans läsare Niklas Enberg !

Veckans läsare Niklas Enberg !

Hockeyarbetaren Niklas Enberg är veckans läsare på 4Klövern!

Året var 2007 då Niklas lämnade Piteå HC och packade flyttlasset för en resa söder ut! närmare bestämt ca 130 mil ändå ner till Smålands mörka skogar, till det lilla samhället och hockeytokiga Ljungby.

i 4 säsonger har Niklas spelat i Ljungby och utvecklingen har gått stadigt framåt och nästa steg i karriären kändes ganska så givet, MEN tyvärr så har denna säsong kantats av SKADOR  & åter skador! Ynka 15 matcher har Niklas kunnat spela i vinter vilket givetvis inte är någon rolig sits att hamna i som heltidsarbetande hockeyspelare. I en ålder av 25år är det några viktigt år som nu väntar och kan Niklas bara få vara frisk så kan jag garantera att han har 3-4 nivåer till att utveckla sig!

Niklas lever utanför hockeyn ett stillsamt och skötsamt liv med sin sambo och flickvänn Lisa Bengtsson.

Niklas som äntligen fått komma igång med hockeyn igen har vart med i Trojas jakt på ett nytt allsvenskt kontrakt och med 1 match kvar att spela så har Troja redan klarat kontraktet!
Vad som händer nästa år vill inte Niklas spekulera i utan det viktigaste just nu är att jag har fått känna på isen och pulsen att spela matcher igen hälsar Niklas från ett snöfattigt men soligt Ljungby!
Vi på 4Klövern önskar Niklas all lycka i framtida hockespelande!