Diskutera inlägget: Veckans läsare – Robban från Umeå

Veckans läsare – Robban från Umeå

Robban från Umeå i en #kaxig tennismatch mot Samme Sandlund i sommras !!

Robban från Umeå är veckans läsare på 4klövern

Robert Andersson aka “Robban från umeå” är en av X:et´s bäst barndomsvänner. Under uppväxten på Ersboda i Umeå så spenderade Robban och Matte åtskilliga timmar med varandra dag ut och dag in, det lektes turtles, spelades fotboll, samlades hockeybilder mm. Tyvärr splittrades duon när Matte med familj tog flyttlasset till Piteå 1996.
Robban och matte har hållt i kontakten och besökt varandra många gånger genom åren.

Robbans idrottsliga bakgrund började med fotboll där han precis som x:et har sin största merit i en silverplats på Solifer cup (numera Umeå fotbollsfestival) 1996. Vintrarna spenderades med en innebandyklubba i handen och robban gjorde sig känd för sina skickliga psykningar av motståndarna. Robban har även flera år som tränare för olika ungdomslag i fotboll bakom sig & i skrivande stund studerar Robban till Grundskolelärare i Umeå där han kommit en bra bit på vägen. Ett yrket som lär passa honom som handen i hansken.

Efter sitt besök i Piteå i somras har Robban bestämt sig för att börja Kötta i gymmet för att komma tillbaks till gammal god toppform. En 3-splitt med fokus på basövningar och pass med högt intensitet + konditionsträning väntar nu en månad framöver. Därefter är tanken att Robban ska vara redo för en 4-splitt. Vi hoppas på att gott psyke och envishet ska ta Robban till nya nivåer i gymmet.

Vi på 4klövern önskar Robban all lycka med studierna, fritid & den formsvarvade 3-splitten (i väntan på 4-splitten)

 • samme

  måste få till en rematch

 • Bubblan

  Låter som en skön snubbe! :) Lycka till i gymmet och kör hårt!

 • Kassler

  Stekigt SWAG på “killen” till höger Robban Umeå? Ger ett intryck av att vara en onlinegrindande pokerdude!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Enormt kul att få lära känna dig Robban !!

  Du är en #BRUTALT skön dude !!