Diskutera inlägget: Veckans läsare – Rookie Westin

Veckans läsare – Rookie Westin

Rookie Westin är veckans läsare på 4klövern

Ibland så har man turen att lära känna personer som brinner något så enormt för vad dom lever för . Personer som med en bra distans, samt sund och positiv inställning till livet ändå kan uträtta stora ting med hjälp av envishet & stor passion.
Rookie Westin är för mig precis en sådan person. Ödmjuk, seriös, bra lyssnare samt otroligt engagerad och villig att hjälpa andra människor framåt på vägen till deras mål. Kort summerat: En riktigt bra förebild!

När man kollar in Rookies meriter så talar texten sitt tydliga språk. Ca 25 tävlingar har det hunnit bli i div. prestationsgrenar & former genom åren, nu senast vid EM i Zagreb där Rookie knep en bronspeng & kvalificerade sig för VM.

Att besitta det engagemang och den glöden vid 39 års ålder är för mig ruskigt imponerande, hatten av!

Vi på 4klövern önskar Rookie all lycka med stundande tävlingar, projekt & beachvolley-battles

 • http://www.4-klovern.se Tomas Åström

  Grym Kille!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Helt klart en MYCKET grym “kille” !

 • Loui

  Rookie imponerar inte bara med en riktigt shysst fysik som gett han diverse meriter utan det som enligt mig imponerar mest är han engagemang i andras träning och hur han lyckas få in en efter en på fitness-banan. Detta både genom motivationen/tryggheten han ger sken av i sin jordnära och trevliga approach som han har när man snackar med han. Men även genom diverse mindre tävlingar som ger nybörjare ett mindre och enklare första steg! :)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Loui
  Precis det du skriver som jag menar i min text! Kanske var lite otydlig. Men sak samma vi är nog alla överens om att Rookie är en speciell person.

  Bra text Loui! Mycket bra!

 • http://www.body.se/bloggar/rookie-westin/20120306/nytt-pb-men-storstryk-igen Rookie Westin

  Tack för dem orden alla!

  Tror att det ligger lite i ett “gymhjärta” att vilja hjälpa andra, ni sprider eran kunskap på ett bra sätt ni med!