Diskutera inlägget: Veckans läsare – Tobias Olofsson

Veckans läsare – Tobias Olofsson

Tobias Olofsson är veckans läsare på 4klövern

Den forne ICA/Stale-krigaren Tobbe lämnade Olofssons livs (Lillpite) samt Piteå – Sverige – Europa & styrde carbon-ramen mot Japan, där har nu Tobbe pluggat japanska & levt i ca 11 månader. En cykelfantast med ett oerhört prylintresse, och det Tobbe inte sett/hört om cykel känns överflödigt.

Lite rolig kurriosa ang. Tobbe är att han under 2011 fick ta emot priset för – Årets överprestation på 4klövern awards efter sin omänskligt starka insats på midsommartrampet, där han krigade sig runt de 21 milen, trots ett benbrott några månader innan.

Besök gärna hans hemsida

Vi på 4klövern önskar Tobbe all lycka med livet i Japan & efter vägarna på carbon-ramen

 • tobbe

  wohoo!! Tackar så mycket. Oväntat men kul att få vara med här. Kan tillägga att jag aldrig “officiellt” arbetat på en ICA affär :-) De är min kära bror som driver den i Lillpite tillsammans med min morbror. Men det är klart att jag krigar för ICA i vått och torrt!

  En annan kurriosa som ni på 4 klövern kanske finner intressant är att min nära vän, Ryota, här i japan är personlig tränare, före detta body builder, och posseringspeciallist (2a i All-Japan juniorklassen som bäst tror jag det var). Han har till och med fått mig att satta in foten i ett gym ett par gånger ;-) (Håller dock cykeln som favoritredskap ännu)

  Kötta vidare 4-klövern, och se till att david postar lite mer cykelreportage ;-)

 • http://www.4-klovern.se ola

  @ Tobbe
  Kul att du gillade denna överraskning! :)
  Sry för min bristande källkritik ang. ICA! Skulle vara intressant att få veta mera om denne poseringsspecialist! (kanske gästblogg på engelska?)

  Måste säga att det värmer i mitt hjärta då du hittat in i gymmet! De flesta som går in kommer aldrig ut :)
  Håll ögonen öppna imorgon, för då blir det cykel för hela slanten här på 4klövern!

  Ha det king & lev din dröm!