Diskutera inlägget: Veckans läsare Tommy Bergman

Veckans läsare Tommy Bergman

Tommy Bergman är veckans läsare på 4klövern

25 årige Tommy är en kille med energi så att det både räcker till och blir över. Glädjespridaren Tommy jobbar som snickare på BD-bygg vars han gjort stor succé med sina tal på dom senaste firmafesterna där folk skratta sig till tårar av denna mans freestyle-tal!
Tommy har en karriär med fotboll inom ISK (infjärdens SK) och LIF (Lillpite IF) där han har haft stor nytta av sin enorma snabbhet som yttermitt och forward. Tommy har även haft en en sejour som innebandyspelare i Öjebyn IBF.

Just nu är både innebandyklubban och fotbollsskorna lagda på hyllan och Tommy köttar på i gymmet sedan några år tillbaka. ÖAK är hemmaplan men gästspel på korpen kan ibland förekomma. Tommy kör SL- inspirerad träning, där han visat sig ha en har stor potential med sina snabba muskelfibrer. Tyvärr måste han få till lite mer kontinuitet i sin träning så kommer resultaten att komma som ett brev på posten (240 kg i kronlyft hintar om detta)

I övrigt gillar Bergman att hänga med polare, tacokvällar, fiska och han är inte bangen på att festa till ordentligt om chansen bjuds!

Vi på 4klövern önskar Tommy all lycka med Kärleken, jobbet och träningen!

 • http://sabacla.blogg.se Sara

  Och inte att förglömma, han vann palt-ätartävlingen (över både Matte och tungviktaren Tommy Nording) en lunch bland BP-grabbarna (och tjej) årgång 2006!

 • http://www.4-klovern.se mattias

  @Sara

  Haha det har du alldeles rätt i att han gjorde. Dock var det en hamburgar-ätartävling och inte palt. Bergman sänkte 11,5 st medans jag åt 10,5. En Helt klar viktigt detalj i Bergmans karriär!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Helt klar bra förutsättningar för att leverera i järnets låga !!

  Vinds-snabb yttermitt är min 1a tanke när jag ser tillbaka på T.B karriär på kyrkplan !! :)

 • Tommy Bergman

  Tack för den superfina artikel/recensionen
  och all tid som ni lagt ner om mitt liv!
  Träna hårt, lev & må:)