Diskutera inlägget: Veckans träningsplitt vid Nattjobb ! (FILM)

Veckans träningsplitt vid Nattjobb ! (FILM)

Denna vecka är det nattjobb för hela slanten, vid veckor som dessa brukar jag ta ner volymen en aning men ändå  försöka att träna & äta som vanligt (om än på lite annorlunda tider)
Det stora dilemmat med att jobba natt är att man känner sig jetlegad hela dagarna runt. Man sover sina 6-7 timmar men sömnen är inte av bästa sort & det mesta ur “optimal synpunkt” blir avigt. MEN jag ska absolut inte klaga jag gillar mitt jobb skarpt & skulle aldrig byta. (iofs. ifall jag fick ett riktigt bra erbjudande så kanske)

Splitten denna vecka:

Måndag: Armar
Tisdag: Mage vader
Onsdag: Rygg (Crazy back workout part.2) Kommer film på den
Torsdag: Axlar, Triceps, Vader
Fredag :  Ben, Mage
Lördag: Vila
Söndag: Bröst, Vader, Mage

Kastar in 2 filmklipp från veckans träning. Tunga lyft där fokus & vilja överväger styrkeskolans strikthet =) 


Kör hårt alla där ute !