Diskutera inlägget: Veckans träningsprofil – Agnetha Thelin

Veckans träningsprofil – Agnetha Thelin

bild(50)

Namn: Agnetha Thelin
Hemsida/ blogg; www.nogg.se/agnetha
Ålder: 23 år
Längd: 168 cm
Vikt: 71kg
Ort: Luleå (uppväxt Piteå)
Arbete; Utbildad personligtränare och Processoperatör på SSAB

Träningsbakgrund: Testade dom flesta sporterna som liten men fastnade aldrig för nån. Men det sägs ju att det finns en sport för alla, och för mig är styrketräningen det självklara.
Framtida målsättning: Tävla i classic bodybuilding (womens pshyique) bodyfitness
Sponsorer; Gymmet Luleå (kosttillskott ultimaté nutrition, nutramino, betterbodies) Nails by S

#Instagram: @AgnethaThelin

Jajjamen här är jag! Tidigare känd som en lite mulligare partypingla. Numera en norrländsk fitnessjänta. En totalförvanling från 2010 då livet mestadels bestod av fester, nattliv, snabbmat och allt därtill. Jag orkade nog knappt springa en kilometer och min hälsa var inte på topp. En vikt på 79kg och inte en synlig muskel på kroppen. Ja tillsist insåg jag att fester och sprit inte var livet och gjorde ett snabbt uppbrott.

Morgonpromenader, stykreträning, fitnessbloggar och kosttillskott började ta upp större delen av mitt intresse. Jag hade en grymt bra och kunnig träningskompis som drog i gång mig på gymmet. Var guld värt! Inom loppet av två månader hade jag gått ner till 66 kg.

Jag bestämde mig för att en dag stå på scenen och tävla, Och sen hösten 2011 har jag tränat 4-6 styrkepass i veckan allt bara för att nå mitt mål. Och nu är det nära, går just nu på min första tävlingsdiet, och håller tummarna för att jag står och glänser på scenen inom kort. Förutom att träna stenhårt skriver jag även en välläst blogg som innehåller goda dietmiddagar och svettiga träningspass.

Min träningssplit i Gymmet;
Dag 1 – Ben
Dag 2 – Bröst/ Axlar
Dag 3 – Rygg
Dag 4 – VILA/ Cardio
Dag 6 – Ben
Dag 7 – Bröst/ Axlar
Dag 8 – Rygg
Dag 9 – VILA/ Cardio

P.s Biceps, triceps, mage och vader kastar jag in närsom. Absolut inget jag hoppar över.

Att tänka på för att lyckas;
– Hitta viljan
– Umgås med människor som vill se dig lyckas
– Det finns bra och dåliga dagar men ge aldrig upp!

You dont always get what you wish for, You get what you work for!

Bilder från förr (2011)

4-klovern

BONUS

Frukost special “Protein pannkakor” (1 portion)- 4 äggvitor
– 20 gram havregryn
– 3 tsk kokosmjöl
– En skvätt mjölk eller vatten
– En halv mosad banan
(är man inte rädd för kalorierna är de super gott med en msk jordnöttssmör)

Rör ihop… Stek och njut tillsammans med mini keso, bär, banan och hackade cashewnötter!

"4-klovern-1
Instagram: @AgnethaThelin
 • Linda

  Söta Agneta!
  Imponerad av ditt driv och dina resultat!

  Lycka till på tävlingen!! :)

  Kram Linda

 • Hanna j

  Du är så jäkla grym Agnetha! En bra förebild som har fötterna på jorden :) Du kommer att gå långt inom träningsvärlden. Det är jag övertygad om! Lycka till med tävlingen (antar att du ska upp på tammerscenen ) Hoppas vi ses snart :)

 • Ola E (från mobil)

  Enormt imponerade transformation du lyckats åstakomma Agnetha !!

  Gillar skarpt din framåt-anda & härliga inställning :) Önskar dig ett STORT lycka till med kommande utmaningar inom träning & fritid !!