Diskutera inlägget: Veckans träningsprofil – Anton Kaati

Veckans träningsprofil – Anton Kaati

Anton K

Namn: Anton Kaati
Instagram: @akaaati
Ålder: 22 år
Längd:178 cm
Vikt: 72.8 kg (vid diet start 81kg (1Januari 2013)
Ort: Gammelstad (Luleå)
Meriter: Måste ju få vara att slänga in ett inlägg på 4klövern!!
Träningsbakgrund: Fotboll, Innebandy
Framtida målsättning:

Hej Anton här, 22årig kille från Luleå. Fick äran att printa ner lite tankar här på 4klövern !!

Är en kille som brinner för träning och framför allt gymmet och allt som rör det. Följt apepterna här på 4klövern nu ett tag och tummen upp till er alla, ni gör ett grymt jobb! Läst ett inlägg där en av adepterna skrev om motivation och det fick forma lite av mitt inlägg.

Jag själv går på ett kost och träningsschema som är upplagt av Ola E. Min motivation och träningsglädje har varit spikrakt uppåt. Men senaste veckan har det tyvärr dippat neråt. Därför känns det passande att skriva lite om hur jag gör för att få igång glöden och träningssuget igen.

Ett tips från mig, eller som funkar för mig är att söka inspiration hos andra människor som inspirerar en och hittar viljan att slita ett reps till, springa milen lite fortare eller äta den där förbaskade broccolin. Det var det som fick mig att ta kontakt med Ola, han är grym på att inspirera och få andra att pusha sig det där lilla extra, sen har han en så jäkla skön syn på träning och kost! Det är inte liv och död men det är väldigt viktigt och behöver genomföras med glädje!

Så har ni kört fast i träsket och motivationen tryter, ta gärna kontakt med någon som ni ser upp till och inspirerar er. Körde själv ett ryggpass med Ola i Piteå och efter det kändes det som min träning kuggade upp tio nivåer! Träningstokig som man är räcker det att snacka träning med Fredrik ” kinderägget” Jansson så är man redo att rocka ett grymt monsterpass i gymmet igen.

Något vi alla borde bli bättre på i “jantesverige” är att berömma varandra. Gå gärna fram till nån på gymmet som du tycker gör ett grymt jobb och säg det! Det boostar självförtoendet och drivet till träningen nå oerhört. Alla behöver höra det!

Lite tankar från mig, får tacka för att ni tog er tid att läsa. Ett sista stort tack vill jag rikta till Ola Enberg, mannen som gett min träning ett lyft som är så jäkla stort. Är oerhört tacksam för det.

Sen vill jag även tacka Fredrik “kinderägget” Jansson som stått ut med alla mina frågor om, kost, tillskott och träning,  du är grym och du kan din sak Fredrik !

Ps: man gör rätt roliga miner när man tränar som ni ser på bilden!

// Anton K

 • S.G

  Trevlig läsning Anton.
  Alltid skoj när man utvecklas. Tycker att det stimulerar och ger energi till att hela tiden vilja bli bättre!

 • http://www.4-klovern.se ola

  Grymma framsteg du gjort Anton !!

  Jag är oerhört glad för din skull =)

 • Anton K

  S.G tackar!

  Ola tusen tack! utan dig vore inte resultaten lika bra! Har lärt mig mycket om både mig själv och kost under denna tid!! gick hem med ett stortlende på läpparna från kvällens precis avslutade benpass(trots att passet nästan gjorde så man besökte sopkorgen..) så är det en stor ära att få vara med på 4-klövern!!