Diskutera inlägget: World cup Gällivare!

World cup Gällivare!

Har haft enormt mycket i veckan och inte hunnit för än nu sätta mig ner och sammanfatta förra helgen då jag befann mig i publiken under världscuptävlingarna i längdskidåkning i Gällivare.

Det var inte första gången jag är på skidtävling, flera SM och sverigecuper har setts från sidan av spåret, så hur tävlingarna går till har jag bra koll på. Däremot otroligt kul att se lite (mycket) puplik på skidtävling, när du både får se åkarna live och följa dom på storbildestv så blir helheten riktigt spännande och rolig.

Måste vara en enorm känsla som åkare när puplik skriker och hejar när man åker förbi även om jag tycker den svenska publiken är lite mesig när det kommer till att heja på sina aktiva. Förstår att Marcus Hellner alltid lyckas prestera på sin egen stadion med det fantastiska puplikstödet i ryggen måste man känna sig ostoppbar.

En spännade och rolig upplevelse var helgen, det ända som hade kunnat gjort den bättre hade varit med svenskt högst upp på pallen istället för norskt!

Ser fram emot en spännande vinter med både vinterstudion och tävlingar live.

Vill för övrigt Gratulera min sambo Magdalena som åkte in på en 20:e plats i dagens sprint i världscuptävlingarna i finska Kuusamo:)

//X:et

  • Magdalena

    Tack älskling för allt bra pepp du ger mig i både med- & motgång! Vårt team är det bästa ;)