Bjuder på ett härligt recept nu när grillsäsongen är i full gång.
Ingredienser:
Korvar ( chorizo + sallcicia) 96 % kötthalt
1 gul lök
3 st vitlöksklyftor
2,5 dl krossade tomater
1 msk flytande honung
1 msk tomatpure
!/2 zuccini
champinjoner
1 röd paprika
Bulgur hel
Gör såhär:
Hacka löken och pressa vitlöken, fräs i olivolja i några minuter, salta och peppra lätt. Tillsätt tomatpure, krossade tomater och honung. Tillsätt basilika, oregano, salt och peppar efter smak.
Låt koka på svag värme.
Hacka svampen, zuccinin och paprikan. Koka bulguren, stek samtidigt grönsakerna i olja och salta och peppra.
På med korvarna på grillen eller ner i grillpannan.
När bulguren är färdigkokt blandar man ihop bulguren, grönsakerna och tomatsåsen och serverar tillsammans med de färdiggrillade korvarna.
Ät och njut